Speelgoedwerkbankje voor kleine Bob de Bouwers & Bouweressen

Door Evelien 15 januari 2020

Eerder schreef ik een DIY blog over een poppenhoekje. Ik ging aan de slag met een schatkistje voor Milou's poppenspulletjes en knapte een speelgoedstoeltje op. Ze speelt hier dagelijks mee, zo leuk om te zien!

Een nieuw DIY project en nu voor de boys leek me een mooi begin van het jaar. Ofja dit project valt misschien onder "jongensspeelgoed", maar het stond nog niet in huis of Milou zat er ook al heerlijk mee te rommelen. Het heeft een goede vibe in hun speelgoedverzameling gebracht. Het was namelijk echt tijd voor wat afwisseling en vernieuwing. Ik merk bij de kids dat het speelgoed soms snel van heel leuk naar helemaal op uitgekeken gaat en dat ze het fijn vinden als het regelmatig veranderd wordt.  
Dan vind ik het ideaal om speelgoed te ruilen of verkopen of spullen van hun kamers te verplaatsen naar beneden en ineens worden er dan wel weer blokkentorens gebouwd. 

Voor dit project scoorde ik voor een klein prijsje op Marktplaats een "pre-loved" houten werkbankje.
Ik vind het zo leuk als zoiets dan weer een tweede of derde leven krijgt en dat mijn kids er dan plezier aan beleven. En bovendien dat wij het nu in een eigen jasje steken en ik dit op deze manier weer kan delen. ""Liefde is het enige wat zich vermenigvuldigt als je het deelt" vind ik wat dat betreft zo'n mooie en toepasselijke uitspraak.  
En dus een beetje liefde op marktplaats, met wat liefde van de kids en mij, in combi met een hele leuke webshop van een bevlogen dame, dan krijg je dus dit resultaat. 

Bij het werkbankje zaten twee koffertjes met diverse accessoires en gereedschap. De kids waren meteen enthousiast toen ze mijn verrassing ontdekten. En binnen 2 minuten hadden ze lol met het gereedschap dat geluid maakte. En waar Sam alle toebehoren ging sorteren, ging Stijn op in zijn fantasie van het zagen en schroeven. En Milou aanschouwde haar broers en vond het geweldig om de spulletjes in en uit het bakje te halen. Superleuk om ze zo eens met z'n drietjes te zien spelen. Het was een ideale invulling van een relaxdag tijdens onze kerstvakantie.

thumbnail_20191225_153639

thumbnail_20191225_153726

Ik werd geinspireerd en getriggerd voor dit idee door de nieuwste stickerset van Studio Jong. Marchien is de creatieve en bevlogen eigenaresse van deze geweldige webshop. Je kan haar volgen op:
https://www.instagram.com/studiojong_com/

Toen deze nieuwe stickerset voorbij zag komen dacht ik gelijk, yes daar ga ik mee aan de slag! https://www.studiojong.com/

thumbnail_20200110_230523

stick-fix-voordeelset-zwart

Ik heb de stickers van Studio Jong ook op andere plekken in ons huis. Zo hebben we de bakken van de speelgoedkast ermee geordend en het IKEA keukentje is er heel leuk mee gepimpt.
Deze laatste ga ik eind deze maand ook met jullie delen in een blog.

Terug naar het speelgoedwerkbankje. Voor het bevestigen van de stickers heb ik alles goed schoon- en drooggemaakt, zodat het niet alleen fris maar ook vet- en stofvrij was. Daarna heb ik de grote sticker van de wolfjes onderin het werkbankje geplakt wat echt peace of cake is. Daarna ben ik het gereedschap uit het stickervel gaan knippen en heb ik per sticker gekeken waar deze mooi zou passen.

thumbnail_20200110_225429
Lekker een muziekje op en plakken maar. 

En dan....tadaaa,

thumbnail_20191225_153603thumbnail_20191225_152525

thumbnail_20191228_121919

Mocht je nog opzoek zijn naar een verjaardagscadeau is dit ook zeker een tip voor lang speelplezier.
Wellicht heb jij nog een ander creatief idee hoe je zo'n bouwhoekje voor je kids maakt? Ik vind het heel tof als ik getagd wordt in ideĆ«en of blogs van anderen. 
Je kan mij vinden onder https://www.instagram.com/viva.la.mama.evelien/

En heb je nog vragen? Stuur me een DM op Instagram en/of mijn mailbox staat ook altijd open: evelien@viva-lamama.nl

Tags:

Creatief

Gerelateerde berichten

Mijn School & Pasfotoboek,...
Bundel je foto's in een pr...
Traktatiefeestje voor Milou
DIY: Babyshower Fotolijst