Play safe & cool!

Door Evelien 02 mei 2019

_20190501_162500.JPG

 

 

_20190501_162928.JPG

"The world is your playground"

Kids klauteren, rennen, kruipen, springen, dansen en ontdekken op vele plekken. Een dagje strand, een pretpark, dierentuin, op de camping, in een park.

Vrijheid en loslaten staan dichtbij elkaar, dat ervaar ik steeds meer, deste langer ik moeder ben (en dat is nu bijna 5,5 jaar). Een kind heeft letterlijk en figuurlijk ruimte nodig om te kunnen groeien en zijn of haar zintuigen te ontwikkelen. Maar het heeft juist ook geborgenheid nodig en bescherming. En niet te vergeten duidelijkheid in wat wel of niet kan... omdat niet alles om ze heen veilig is.

Maar je kunt nu eenmaal niet alle risico's uitsluiten en het kan iedere ouder overkomen, je kindje even uit het oog of verdwaald. 

Tja, hoe moeilijk ook, soms hebben ze het even nodig om een speeltuin in te rennen of net iets verder te lopen om te kijken wat daar te zien is. 

En dan vind ik het onwijs tof als ondernemers creatieve idee├źn bedenken voor en omtrent kinderen. Per toeval kwam het idee van Esther op mijn pad, zij is onlangs met superleuke "play safe & cool" kidstattoos gestart. Geen SOS ketting meer vergeten of een armbandje die net te groot is, maar een supercool "plakplaatje" dat je simpelweg met water en 20 seconden wachten zo op de arm zet.

De tattoo heeft een plaatje, naam en telefoonnummer.

En vandaag hebben wij deze kidstattoos getest met een middagje in de dierentuin. Onze boys vonden ze helemaal geweldig toen ik ze vanochtend als verrassing de tattoos gaf. Tijdens ons bezoek daar hebben we ze nog even extra goed getest. En ze bleken tegen alles bestand; handjes/armen in het zand en in modder, een flesje water waarmee we knoeiden en zelfs een ijsje die we er tegen aan hielden.

sam

_20190501_162557.JPG

S'avonds voor het slapengaan deden we de grote tattoo verdwijntruc, een theedoek over de arm en hokus pokus pilates pas, heel makkelijk met een billendoekje en water toverden we het plaatje weg.

Stijn heeft helaas heel heftig exczeem dus superfijn dat we op zijn tere huidje niet hoeven te boenen om de tattoo eraf te krijgen. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld schmink en verf wat vaak wel gelijk irritatie geeft. 

"Maar mama wanneer mogen we weer zo'n tattoo?"

Oftwel, twee enthousiaste kids, die we hiermee nog eens goed konden uitleggen waarom dit zo belangrijk is!

 

_20190501_204713.JPG

_20190501_204727.JPG

Wil jij ook graag deze kidstattoos bestellen?

Volg play safe and cool dan op Instagram en stuur een DM: 
https://www.instagram.com/playsafeandcool/ 

En..... ik mag 1 setje van 3 kidstattoos gaan verloten! Hoe leuk is dat!
Om kans te maken reageer je onder het bericht over deze blog op de Instagram en Facebook van Viva la Mama. 

https://www.instagram.com/viva.la.mama.evelien/
https://www.facebook.com/vivalamama.nl/

Op maandag 6 mei wordt de winnaar bekendgemaakt! 

Tags:

Erop uit Shoppen

Gerelateerde berichten

Kinderkleding www.joepenis...
Let's Sparkle Sieraden - V...
Handgemaakte creaties van ...
Haaraccessoires van Mini a...