Meet this Mom: Willeke Mierop - 24Fit

Door Evelien 10 september 2019

In deze eerste "Meet this Mom" blog stel ik jullie graag voor aan een actieve mama waar je aan het perfecte adres bent voor alles omtrent een healthy lifestyle.

61013301_2073981032723849_4343992221675028480_n

Ik leerde haar een paar jaar geleden kennen via een vriendin. Willeke woont samen met haar partner en drie kids vlakbij het strand in het mooie Ouddorp.

Ze runt een sportmassagepraktijk en begeleid mensen op het gebied van voeding en fitter worden. Dit doet ze zowel van buitenaf (d.m.v. de massage) als ook van binnenuit (met de voeding). Ze werkt met de producten van Herbalife Nutrition, die dienen als de aanvulling op een gezond voedingspatroon.

Hoe ze hiertoe gekomen is, gaat terug naar 2013. Ze was onwijs moe, zat niet lekker in haar vel en had geen fut voor sportieve activiteiten. Ondanks dat ze best wat wist vanuit de sportmassage en haar werk als gewichtsconsulente, kreeg ze zelf niet de vitaliteit die ze wenste.

Na vele dingen geprobeerd te hebben, kwam ze uit bij haar huidige coach, die haar liet zien dat ze door haar situatie (scheiding en drukke levensstijl) roofbouw had gepleegd op haar lichaam, met een tekort van vitamines en mineralen tot gevolg.

Enorm sceptisch over de mogelijkheden, ging ze haar voedingspatroon aanpassen en aanvullen met de Herbalife producten. In zes maanden tijd was ze 7 kilo puur vet kwijt (terwijl ze totaal geen afslankprogramma volgde) en haar energie nam sinds lange tijd weer toe.

Dit heeft ze nu al 6 jaar onder controle. En zo is ze na het enthousiasme in haar omgeving voor haar resultaat zelf ook aan de slag gegaan als Herbalife voedingscoach.  

Hierover lees je verder in mijn interview.

  • Hoe begeleid jij mensen?

Mijn werk bestaat uit mensen begeleiden naar het door hen gewenst resultaat op het gebied van voeding, sport, vitaliteit, maar ook op financieel vlak. Iedereen start bij mij met een Ideaal Ontbijt-proefpakket, soms doen we een Fitcheck (meting die de lichaamssamenstelling bepaalt). Wanneer mensen verder weg wonen skippen we die meestal en gaan we aan de slag met centimeters opmeten en foto’s maken om de voortgang te kunnen bij houden.

Mijn klanten kunnen gebruik maken van alles wat ik bied: 1-op-1 coaching, online ondersteuning d.m.v. Facebook-groepen en (online) Challenges, gratis deelnemen aan de Bootcamp op diverse locaties, aan mijn 7 minute workout-groep, aan workshops en er is altijd de basis, persoonlijk contact!

Naast het begeleiden van klanten, houd ik me ook bezig met het opleiden van nieuwe coaches, die op deze manier een (extra) inkomen of zelfs een complete carrière willen opbouwen. Dat doe ik deels online en deels d.m.v. trainingen op locatie. Ik werk met een stap-voor-stap opleidingsplan, zodat ik ook op dat vlak op-maat-begeleiding kan geven.

  • Wat houd het uitgebalanceerd ontbijt in?

Het Ideale Ontbijt is een handig, snel ontbijt, (meestal) in de vorm van een smoothie, waarin alle voedingsstoffen zitten die je nodig hebt voor je opstart ’s morgens.

De juiste verhouding koolhydraten, vetten en eiwitten, met langzame afgifte voor gedoseerde energie én 25 vitamines en mineralen. Op die manier heb je de basis in 1x en ook zo vroeg mogelijk op de dag binnen, alles wat je dan nog uit je gewone voeding haalt is bonus, daar wordt je lichaam blij van. Zo heb je het beste van 2 werelden.

28167013_568306940200417_2952668562053211544_n

  • Wat bied Herbalife?

Herbalife Nutrition biedt optimale voeding voor iedereen, in alle fases van je leven. Doordat je bij het gebruik van de producten een persoonlijke coach krijgt, krijg je steeds een op-maat-gemaakt programma, wat jouw doelen en wensen ondersteunt en wat afgestemd is op jouw levensstijl. We optimaliseren je voeding door je gezond te leren eten en vullen aan wat je tekort komt met de Herbalife Nutrition producten.

Op die manier kan ik voor iedereen iets betekenen: de drukke zakenman die veel buiten de deur eet, moeders die hun baan combineren met een druk gezin, sporters die meer uit zichzelf willen halen, mensen die fitter willen worden, af willen slanken, willen aankomen of vitaal ouder willen worden, chauffeurs die lange dagen maken en onderweg moeilijk(er) gezond kunnen eten enz enz.

Daarnaast is het een mogelijkheid voor iedereen om een (extra) inkomen op te bouwen, want het is heel makkelijk te leren, je hebt geen specifieke vooropleiding nodig.

  • Wat zijn jou gouden tips voor een active healthy lifestyle?

Laat je adviseren! Over voeding bestaan zoveel ideeën, dus maak gebruik van de kennis van iemand die ervoor opgeleid is. Er is ontzettend veel te vinden over gezond eten, maar bijna niemand houdt zich bezig met OPTIMAAL voeden. Dat is nog een upgrade van gezond eten en daar hou ik me mee bezig.

Het begint bij mij altijd bij de basis, de opstart van je dag, je ontbijt. Dat bepaalt hoe jij de rest van de dag functioneert. Dus zorg dat je daar niks in tekort komt. Daarnaast werkt beweging in de ochtend ook enorm stimulerend om resultaat te behalen en te behouden. En samen doen (met een coach en/of met meerdere mensen) zorgt ook voor meer en een blijvend resultaat.

 

14522811_1001524056636224_5913695721241527463_n

  • Heb je tips of adviezen voor mensen die ook deze omslag willen maken?

Het is belangrijk om te weten WAAROM je iets wilt veranderen. Die ‘waarom’ gaat je op moeilijke momenten helpen. Daarnaast is een coach enorm waardevol, omdat je het op die manier niet alleen hoeft te doen. En dé sleutelfactor in een blijvende verandering is GEDOSEERD je voedingsgewoonten aanpassen, kleine stapjes, die je tot routine maakt.

Lijkt het jou ook leuk om te ontdekken wat de mogelijkheden van Herbalife zijn? En wil je het ideale ontbijt ook eens testen?

Dat kan en is geheel vrijblijvend. Vul de vragenlijst in op www.uitgebalanceerdontbijt.nl. Willeke neemt dan contact met je op om tegen een probeerprijs een proefpakketje op te sturen.

 

 

 

En..... onder alle volgers die voor 30 september a.s. een proefpakketje hebben aangevraagd,

verloten wij een "healthy mom pakketje"!

Dit bevat een heerlijke hand & body wash en gezonde chocolade.

Het delen en benoemen van deze blog op je tijdlijn of in je story is een extra winkans! Succes :)

Op 1 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt!

IMG 20190909 WA0006

En nog twee leuke dingen:

32231705_791187121080512_3045420610759950336_n

 Aanstaande zondag 15 september heeft Willeke een spannende en uitdagende dag in het vooruitzicht. Dan gaat ze 4 dagen lang samen met een groep Herbalife collega’s hardlopend van Utrecht naar Keulen, voor de Tour d’Extravaganza 2019.

Deze tour heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting Het Vergeten Kind. Mocht je hier meer over willen willen lezen, kijk dan op de Facebookpagina:

https://www.facebook.com/Tourdextravaganza2019/

En volg Willeke ook op haar eigen Facebook en Instagram.

Ze is dagelijks actief op haar social media wat enorm waardevol voor iedere moeder die opzoek is naar motivatie en inspiratie rondom een gezond fit leven.

Facebook: Willeke Mierop 24 Fit Instagram: www.instagram.com/willekemierop

 

Willeke zal in de toekomst voor Viva la Mama recepten en beweegtips gaan delen. 

Houd onze social media in de gaten voor hele toffe inspiratie!

 

Tags:

Ervaringen

Gerelateerde berichten

Voorstelblog van de mama a...
Bijzonder boek, Florian is...
Fotoshoot Ik ben gewoon ik...
Een heerlijke geurbeleveni...