Je bolle buik in the picture

Door Evelien 01 april 2019
Herrineringen vastleggen in foto's vind ik persoonlijk enorm waardevol

Dagelijks heb ik de camera van mijn telefoon weer bij de hand om iets in beeld op te slaan. En bijna dagelijks krijg ik ook wel een melding over het geheugen dat vol raakt. Eigenlijk werkt je telefoon net als je brein, daar kan je ook niet alles tot in detail in opslaan. Maar gelukkig kan je zo wel de highlights ervan terugkijken. Ook dat doe ik met veel plezier. Heerlijk is het om na te genieten van wat je meegemaakt hebt en terug te kijken op wat je gedaan hebt.

Over nagenieten gesproken, dat blijft ik ook steeds weer doen als ik de foto's zie van de "bolle buik" shoot die ik op een voortreffelijk zonnige zomerdag deed met topfotografe Suzanne van Pipzfotostudio. De zwangerschap van ons derde kindje verliep aanvankelijk super. Blakend van een zwangerschapsglow liep ik met haar op die warme woensdag het bos in bij de Sonse heide. Een ultieme omgeving om s'ochtends met de zon die doorkomt de babybuik vast te leggen. De sfeer was meteen heel relaxt en gezellig, Suzanne vertelde me vol enthousiasme over haar passie voor fotografie. Ook vertelden we elkaar over onze kindjes en onze ervaringen als mama. Het was zo'n gesprek waarbij je het gevoel hebt elkaar al langer te kennen. 

Tijdens het shooten voelde ik ook dat het vanzelf ging; we zochten mooie plekjes op en zonder een voorbedachte pose werd mijn bolle buik vastgelegd. De buik stond letterlijk in the picture, wat me weer deed beseffen hoe dankbaar ik daarvoor mocht zijn, voor ons derde (en laatste) kindje. En ook supertrots, dat onze grote kerels straks een klein zusje zouden hebben. 

Op de website en social media van Suzanne staat, meer dan terecht,

"de liefdesfotograaf uit Eindhoven en omstreken"

Want ze straalt liefde uit en legt de liefde van de ander heel puur vast in haar fotowerk. Gewoon zoals je bent en jezelf wil terugzien op de foto's. 

En dat is zo fijn als ik de foto's terugkijk, dan voel ik precies hoe ik me dat moment voelde. Op en top zwanger, onbezorgd genietend van een bolle buik. Helaas veranderde dat onbezorgde voor mij twee weken na de shoot wel in een spannende onzekere periode. Hier lees je meer over in een blog die later deze week online komt. Ik ben in ieder geval dolblij dat ik deze shoot heb mogen doen met haar. Voor mezelf; het vrolijkte me op toen ik in het ziekenhuis terecht kwam en Milou veel te vroeg geboren dreigde te worden. Maar ook voor Milou later; als zij zelf mama wordt.

 

Een ode aan deze plaatjes dus!

 IMG 20180718 WA0006

 

Suzanne heeft ook haar eigen fotostudio, gevestigd in Westerhoven. Op deze locatie worden zwangerschappen vastgelegd maar bijvoorbeeld ook superleuke cakesmashshoots. Daarnaast doet zij ook trouwfotografie.

50485438_609229032847153_7773288256208109568_n

Neem een kijkje op www.pipzfotostudio.nl 

https://www.facebook.com/Pipzfotostudio/ 

https://www.instagram.com/pipzfotostudio/

En het geweldige is, dat ik in samenwerking met haar,  een fotoshoot mag weggeven!!!

Wil jij dus ook graag je mooie bolle buik vereeuwigen?

  • Like de Facebook & Instagram pagina's van Viva la Mama en Pipzfotostudio
  • Laat een reactie achter op de Facebook en/of Instagram van Viva la Mama onder de post over de blog
  • Deel deze winactie op je tijdlijn of in je stories.

Uit alle reacties wordt op maandag 8 april een winnaar gekozen.

 

DSC_1473

IMG 20180718 WA0007

DSC_1307

Tags:

Erop uit Ervaringen

Gerelateerde berichten

Voorstelblog van de mama a...
Bijzonder boek, Florian is...
Fotoshoot Ik ben gewoon ik...
Meet this Mom: Willeke Mie...