Heerlijk genieten in de babyspa

Door Evelien 06 april 2019

Op de eerste dag van Maart, rijd ik samen met mijn slapende doornroosje in de maxicosi naar Beugen.

De weg er naartoe wordt ik al relaxed. Op de achtergrond de radio aan en cruisen maar over rustige landelijke wegen. En in het kader van "zo kom je nog eens ergens", wat ik altijd superleuk vind, rijd ik op de eerste babyspa van Brabant af.

Aangekomen op de locatie is er een eigen parkeerterrein. Als ik naar de ingang loop komen er nog een trotse papa en mama met hun baby aan. En later sluit nog een enthousiaste mama en oma met baby aan.

Onze baby's zijn de drie gelukkigen die de babyspa van Gina "uit mogen testen". Er worden namelijk opnames gemaakt voor Omroep Brabant. Milou haar eerste tv-dibuut, spannend! Ik zag de oproep op de Facebookpagina van BabySpa JustRelax en dacht gelijk, wauw, dat lijkt me een hele bijzondere ervaring voor je baby en voor jezelf als ouder.

Toen wij bofkonten een tof berichtje ontvingen van Gina dat Milou en ik die vrijdag van harte welkom waren was ik dolenthousiast. En het gevoel dat ik bij haar berichtje had, klopte helemaal met de ontvangst in de babyspa.

Gina is erg gastvrij en doet er alles aan om het bezoek zo comfortabel mogelijk te maken.
De babyspa straalt rust uit, de sfeer is er prettig.

thumbnail__20190405_231054

 

DSC_0344.JPG

 

Nadat we geinterviewd waren door Anja van Omroep Brabant over onze verwachtingen van de float sessie was het moment daar. In de babyspa kon ik Milou rustig omkleden. Een commode met alle spulletjes bij de hand, ideaal. Milou kreeg een zwemluier aan en Gina deed zorgvuldig de band om. Milou vond het ook prima en we tilden haar samen naar het babyspa badje.

 bad

Voorzichtig even laten wennen, en... daar lag ze, heerlijk ontspannen te floaten. Echt fantastisch om te zien. De glimlach werd steeds groter op haar gezicht. Ik vond het echt bijzonder om te zien hoe aangenaam zij het vond om zo vrij te kunnen bewegen en de warmte van het water om haar heen te voelen.

Zij straalde en ik ook!

Het geeft zo'n geluksgevoel als je kindje happy is, een waarheid als een koe, dit cliché. Ondertussen gingen ook de andere twee baby's hun badje in en maakte Anja hele mooie beelden van deze momenten. Zo leuk om naast de babyspa ervaring, ook te zien hoe het werd opgenomen voor de uitzending van het Brabants Nieuws. Een eer dat wij hierbij mochten zijn. 

 

_20190405_210452.JPG

De floatsessie duurt maximaal 30 minuten en een minuutje voordat het halfuur om was gaf Milou aan dat het mooi geweest was. Heerlijk, even rondlopen met Milou in een fijne omslagdoek die Gina klaar had gelegd. Daarna was het tijd voor een ontspannende massage. Ik heb hier weleens wat over gelezen, maar de technieken ken ik niet precies. Fijn om eens uitgelegd te krijgen op welke manieren je dit kunt doen. Met een heerlijk geurende olie masseerde ik haar huidje in. Met een zijde zachtje huidje was het tijd voor een flesje en een knuffelmoment op schoot.

En met het buikje vol en de kleertjes weer aan, kon Milou fris, fruitig en ontspannen de maxi cosi in, klaar voor de terugrit naar Son.
Een unieke ervaring rijker. En een stuk inspiratie rijker.
Supertof dus om dit nu op Viva la Mama te mogen delen.

thumbnail__20190405_231118

Helemaal zen!

55780701_629888240783841_6589540414108205056_o

In de babyspa vind je ook nog hele mooie handgemaakte broekjes.

received_586529398519661

Tegoedbon voor de babyspa: Het ultieme kado!

 

Ben je nog opzoek naar een orgineel kraamkado of babyshower?

Dan is een tegoedbon voor de babyspa het ultieme kado! En eens wat anders als de standaard verrassingen. Je kan in babyspa terecht vanaf dat je baby 14 dagen oud is, tot ongeveer 6 maanden (kledingmaat 74). Op de website (www.babyspa-justrelax.nl) kan je in de agenda online een afspraak maken en dit kan uiteraard ook telefonisch.

En wat helemaal leuk is, is dat in samenwerking met Gina van BabySpa JustRelax, een mama blij mag maken met een float only sessie!!! Dus wil jij ook zo fijn genieten met je baby?
Dan moet je het volgende doen: 

 1. Like de Facebook en/of Instagram pagina's,
  https://www.facebook.com/Baby-spa-Just-Relax-601079946998004/
  https://www.facebook.com/vivalamama.nl/
  https://www.instagram.com/viva.la.mama.evelien/
  https://www.instagram.com/babyspajustrelax/ 
   
 2. Reageer onder de posts op de social media van Viva la Mama (als je zowel op Facebook als Instagram reageert heb je een dubbele winkans!) en laat weten welke baby er mag gaan relaxen in de babyspa!
   
 3. Delen van de post of deze winactie benoemen in je story's 

 

Zaterdag 13 april wordt de gelukkige mama&baby bekendgemaakt.

Bij de float only sessie kan je de babymassage bijboeken. En als je graag met z'n tweetjes komt met jullie baby's is er ook een mogelijkheid voor een vriendjes float!

Als je gewonnen hebt, zouden we het heel tof vinden om een foto of iets van je ervaring in de babyspa te delen en ons daarbij te vermelden. Zo kunnen nog meer mama's inspireren.

En een tip voor een leuk cadeau bij de babyspa bon: Rituals heeft nu ook Tiny Rituals speciaal voor baby's! Lees er meer over op maudgeniet.nl

 

PS: Als je het leuk vind om de uitzending op Omroep Brabant terug te zien:

Kijk dan hier!

Knipsel.JPG

Tags:

Erop uit

Gerelateerde berichten

Warmte in sfeer & kleur: H...
Play safe & cool!
Je bolle buik in the picture