Fotoshoot Ik ben gewoon ik Fotografie

Door Evelien 23 oktober 2019

Op een heerlijke zonnige zaterdagochtend in September rijden we naar Udenhout. Met drie vrolijke kindjes op de achterbank gaan we naar Landgoed Bosch & Duin. We hebben daar afgesproken met Manou Hendriks, zij is de fotografe van Ik ben gewoon ik fotografie. www.ikbengewoonikfotografie.nl
Ze heeft de basisopleiding en vervolgopleiding van de Fotovakschool afgerond en is werkzaam in de kinderopvang. 

website ikben

Manou vind het onwijs leuk om als gezinsfotograaf in een mooie omgeving pure foto's vast te leggen van een gezin. En ze doet dit ook graag bij mensen thuis in de eigen vertrouwde omgeving. Haar missie is om herrineringen en plezier te maken met elkaar. Ze heeft door haar werk als pedagogisch medewerker veel ervaring met kinderen en wilde zich hier dan ook graag op richten in de fotografie.

Naamloos

We kwamen elkaar per toeval via social media tegen en wat voel ik me vereerd dat Manou ons gezin in zo'n prachtig duingebied op de foto wilde zetten.

Manou

 

IkbengewoonikFotografie Evelien007

logo

Bij de kennismaking voelde ik me gelijk erg op mijn gemak bij haar. En naast Manou maakte ook Annemarije foto's van ons. Ze is ook fotografe en maakt voor haar bedrijf Oh zo mooi fotografie www.ohzomooi.com naast gezinsfoto's ook foto's voor zakelijke portretten en personal branding. Zeker ook een tip om haar te volgen.

Je merkte dat ze allebei veel ervaring hebben en zonder dat het opvalt of dat je je gaat aanpassen aan de camera veel foto's maken. 

De sfeer was heel gezellig, de kindjes speelden heerlijk in het zand en de foto' volgden daarbij vanzelf. We wisselden af in samenstellingen en Manou gaf de boys als verrassing bellenblaas wat voor veel plezier zorgde. Dit leverde ook echt hele speciale foto's op. Aan het einde van de shoot kregen ze ook nog wat lekkers, ze waren helemaal trots.

Het was een ontzettend leuke belevenis en ik kan ieder gezin aanraden om dit eens te doen. Naast dat we hele leuke herrineringen aan de shoot hebben, zijn we onwijs blij met de prachtige foto's die het heeft opgeleverd. 

En wat superleuk is, is dat ik een gezinsshoot bij Manou mag weggeven!

Wil jij dit ook eens ervaren met jou gezin?

Dit mag een buiten spelen of binnen kijken fotoshoot zijn.

Voorwaarde is wel dat het in maximaal 30 km van de omgeving van Tilburg plaatsvindt.

Wat moet je hiervoor doen?

- volg Ik ben gewoon ik fotografie op social media:

Facebook Ik ben gewoon ik fotografie

Instagram Ik ben gewoon ik fotografie

- volg Viva la Mama op social media:

Facebook Viva la Mama

Instagram Viva la Mama

- reageer onder de post over deze blog waarom je een shoot zou willen winnen of ook wie je dit zou gunnen

- deel deze post op je tijdlijn of in je stories

Je kan t/m vrijdag 1 november deelnemen. 

 IkbengewoonikFotografie Evelien013

IkbengewoonikFotografie Evelien153

IkbengewoonikFotografie Evelien044

IkbengewoonikFotografie Evelien036

IkbengewoonikFotografie Evelien106

IkbengewoonikFotografie Evelien102

IkbengewoonikFotografie Evelien132

IkbengewoonikFotografie Evelien157 

Tags:

Ervaringen

Gerelateerde berichten

Voorstelblog van de mama a...
Bijzonder boek, Florian is...
Meet this Mom: Willeke Mie...
Een heerlijke geurbeleveni...