Blog

Tags:

Beauty Creatief Erop uit Ervaringen Interieur Kraamtijd Shoppen Vakanties Voeding

Evelien 14 juni 2019 Viva la Mama op pad

Wat was dit weer een leuk kijkje achter de ondernemersschermen! Ik mocht langskomen bij Aniek van Studio Mini. Deze lieve mama heeft naast haar drukke kantoorbaan sinds 2,5 jaar Studio Mini. Ze maakt speenkoorden, maxi cosi- en wagenspanners & hangers. En wat zijn ze prachtig! Je ziet aan haar producten dat ze er liefde en aandacht in stopt. Op haar Instagram en Facebook pagina zie je de produ...

Evelien 15 mei 2019 Viva la Mama op pad

Een paar weken terug had ik mijn eerste "Viva la Mama op pad" bezoek, bij Hella's Home aan de Edisonstraat in Eindhoven. Deze winkel is onderdeel van de hippe Woensel Westside Stores, op loopafstand van (station) Strijp-S in Eindhoven.  De webshop van Hella kwam ik per toeval een keer tegen en toen ik me er verder in verdiepte kwam ik erachter dat zij dus ook deze echte winkel "rockt". Want...

Evelien 06 april 2019 Baby, Viva la Mama op pad

Op de eerste dag van Maart, rijd ik samen met mijn slapende doornroosje in de maxicosi naar Beugen. De weg er naartoe wordt ik al relaxed. Op de achtergrond de radio aan en cruisen maar over rustige landelijke wegen. En in het kader van "zo kom je nog eens ergens", wat ik altijd superleuk vind, rijd ik op de eerste babyspa van Brabant af. Aangekomen op de locatie is er een eigen parkeerterrein. Al...