Een heerlijke geurbelevenis met HIPstyle

Door Evelien 04 april 2019

 

Een gewoon moment, zoals even aan het werk aan de website op mijn laptop, bijzonder maken met een gezellig achtergrondmuziekje, een lekkere kop thee... en een heerlijke geurbeleving van HIPstyle!

Sinds ik HIPstyle.nl ontdekt hebt, ben ik echt oprecht waxmelt addictedthumbnail_IMG 20190403 WA0109

De geuren van HIPstyle zijn geinspireerd door designerparfums. Dus niet de standaard geurtjes zoals bijvoorbeeld die van de scentchips, maar juist de bekende parfumgeuren waar ieder z'n eigen beleving bij heeft.

Ook heeft eigenaresse Tamara nog andere speciale geuren in haar assortiment, zoals de bekende Robijn geur en ook die van Appeltaart is echt een feestje. 

DSC_0633.JPG

 

Tamara is moeder van drie kids en sinds eind 2017 gestart met dit eigen merk HIP. Ze is terecht heel trots dat ze haar droom waar kon maken; lekker creatief bezig zijn met een heel mooi handgemaakt product.

HIPstyle is ondertussen in 7 winkels en diverse webshops terug te vinden. De wax melts van Hip zijn 100% met de hand gemaakt, van topkwaliteit zuivere eco-Soywax , met een plantaardige A-klasse geurolie. Tevens zijn ze niet getest op dieren en milieuvriendelijkHip wax melts zijn een veilig alternatief voor geurolie en geurkaarsen op parafinebasis. En door de eco-soywax branden ze wel 50% langer.

 _20190330_094929.JPG

Toen ik een waxmelt van mijn favoriete parfum "Flowerbomb" aanzette op mijn werkplek, bedacht ik me drie uur later pas dat ik al veelste lang in dezelfde houding zat te werken en dat de waxmelt nog steeds even perfect aan het branden was. Nadat ik het waxinelichtje had uitgezet en een uur later terug kwam op mijn zolderkantoor, kwam de heerlijke geur me tegemoet.

En precies goed; niet te overheersend, maar gewoon fijn aanwezig. Zo'n gevoel dat je hebt als je frisse was ruikt, of zo'n voorjaarsgeurtje wat je opsnuift als je naar buiten stapt. 

En dan ziet het er ook nog eens zo gezellig uit. Het oog wil ook wat en daar heeft Tamara een goede feeling voor. Van het pakketje dat feestelijk naar je verstuurd wordt, tot de producten en waxmelts zelf. Overal zie je haar toffe logo in terugkomen en alles is zo netjes en mooi ingepakt, echt chapeau hiervoor. 

 

DSC_0440.JPG

 

DSC_0442.JPG

 

Daarnaast werkt Tamara samen met Sproetiz (https://www.sproetiz.nl/). Zo leuk dat er bij de bestelling ook een kaartje van deze webshop zat met daarbij drie hartjesstickers.

Die kon ik mooi gebruiken voor op de plantjes die ik gekocht had voor bij het Ikea keukentje wat ik onlangs opgeknapt heb (hier komt half april een DIY blog over).

 

_20190330_095024.JPG

 

En ook "on the road" kan je genieten van de geuren van HIPstyle; met deze mooie parfumhouder die je zo aan de spiegel hangt, stap je iedere keer met plezier een heerlijk geurende auto in.

 

_20190330_094837.JPG

_20190403_234415.JPG

 

Het doet veel met je beleving en je stemming heb ik ontdekt. Ik ga het zeker meer in mijn dagelijkse dingen toevoegen. Ik houd enorm van gezelligheid in huis en het knus maken met kaarsjes e.d. en daar past dit precies bij.

Ik heb een ouderwets kladblok waar ik van alles in bewaar voor bijvoorbeeld kadoideetjes. HIPstyle kan daar ook bij. Want hoe fijn is het om iemand een heerlijke geurbeleving kado te doen? 

Hipstyle logo

 

hip screenshot.JPG

 Je kan online bestellen op www.hipstyle.nl

 _20190330_122025

Dus wil jij ook de geurbeleving van HIPstyle ontdekken?

Er loopt nu een hele fijne actie! https://www.hipstyle.nl/a-53447823/actie/actie-20-voor-15-00/

Je kan 20 waxmelts naar keuze bestellen voor 15 euro. En met de vermelding Viva la Mama in de opmerking bij je bestelling, krijg je een zakje hartjes waxmelts extra erbij!

En dan...kaarsje aan en genieten maar!

 

Dus lieve volgers, spread love

 

56664546_661772814255458_5993820178045992960_o

spread love.JPG

 

Tags:

Ervaringen Interieur

Gerelateerde berichten

Voorstelblog van de mama a...
BrievenbusDroom - de aftel...
Bijzonder boek, Florian is...
Fotoshoot Ik ben gewoon ik...