Doe ik het wel, doe ik het niet, waarom wel waarom niet

Door Evelien 01 april 2019

Keuzes, in alle soorten en maten, je hart volgen of je intuïtie, of beide niet, het leven is een al gokken als het erop neerkomt. En wanneer is het nu goed of fout, eigenlijk nooit, je kan simpelweg niet in de glazen bol kijken, en dat is soms moeilijk maar soms denk ik juist ook goed, want wat als je al wist hoe  je keuze over een jaar uit zou pakken, dan wordt het saai en weinig verrassend toch?

Deze gedachtes gingen al maanden door me heen, al vanaf het moment dat ik met 31 weken letterlijk plat kwam te liggen in het ziekenhuis. Mama ten top, van een onbezorgde zwangerschap naar een "broedkip"; een warm nestje houden voor een klein teer babymeisje die het liefst nog zes weken bij mij moest verder groeien. Dit is overigens ongelofelijk supergoed gelukt en daar ben ik de verlosafdeling van het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven ook enorm dankbaar voor! 

Mijn kids en mijn gezin wat nu compleet is, was mijn grootste inspiratiebron en aanleiding om deze eigen uitdaging aan te gaan. Ik wilde altijd al iets voor mezelf en iets wat met het moederschap te maken heeft.

In Viva la Mama kan ik dit naar hartelust kwijt. Ik ga de leukste webshops met jullie delen, maar bijvoorbeeld ook toffe voorbeelden van opknaprojectjes en uiteraard ook persoonlijke dingen die ik als moeder beleef of waar ik tegenaan loop. 

 

20170611_225454

 

DSC_0447.JPG

Anyway, voor ik nog een a4 vol klets, en het jullie logischerwijs ook niet meer boeit, Ik heb dus besloten om in deze zowel mijn hart als intuïtie te volgen, en Viva La Mama officieel te “openen”! Een toekomstdroom zou een echte opening zijn met doorknippen van een lint en applaus van een mamagroep, maar voor nu doe ik dat even in het klein en digitaal.

Vanaf vandaag, maandag 1 april (grappig he, over de datum hoefde ik niet te twijfelen, de dag na de verjaardag van mijn jongste zoon, hoe leuk is dat!) is mijn website Viva la Mama live! Voordat ik verder in ga op wat jullie hier gaan vinden, wil ik mijn lieve man bedanken. Uiteraard bof ik dat hij "websited minded" is, maar ik ben hem vooral mega dankbaar voor het samen brainstormen en het duwtje in mijn rug, om deze stap te durven nemen! Met Viva La Mama ga ik een kijkje geven in ons gezin en mijn reilen en zeilen als mama, en de ervaringen en samenwerkingen met allerlei producten en dingen die daarmee te maken hebben.

Ik wens jullie veel lees en inspiratieplezier! Er zullen wekelijkse afwisselende blogs gepubliceerd worden die ik uiteraard met jullie deel via de social media kanalen.

Supertof als je Viva la Mama tagt of benoemt in je berichten of stories. 

Verder zijn verzoekjes, ideeën of tips altijd van harte welkom.

visitekaartjes

Tags:

Ervaringen

Gerelateerde berichten

Voorstelblog van de mama a...
Bijzonder boek, Florian is...
Fotoshoot Ik ben gewoon ik...
Meet this Mom: Willeke Mie...