DIY: Babyshower Fotolijst

Door Evelien 26 april 2019
Heb jij een babyshower in het vooruitzicht of ben je er een aan het organiseren?

Medio mei deel ik een blog met allerlei inspiratie, maar bij deze alvast een DIY projectje voor de babyshower. In een handomdraai maak je van een grote lijst een leuke eyecatcher om mooie foto's mee te maken: "voor een dag met een gouden randje!" En leuk als de lijst weer doorgegeven wordt naar de volgende mama to be. 

Ik vond deze lijst bij de lokale kringloop. Er zat nog een schilderij in, maar na overleg van mijn idee, mocht ik de lege lijst zo kopen. In die kringloopwinkel kwam ik ook nog een roze slinger en bloemetje tegen, die ik met tie wraps aan de lijst bevestigde.

DSC_1014.JPG

 

DSC_1021.JPG

Verder ben ik ook een fervent Aliexpress shopster en daar vond ik de leuke overige decoratie die ik met plakstrips van de Action gemakkelijk op deze lijst kon bevestigen. De slinger komt ook van Action (de achterkant van de witte vlaggetjes heeft een patroon) en ik heb grote roze letters uitgeprint, uitgeknipt en erop geplakt.

En tadaaa, een handmade babyshower lijst is het resultaat:

_20190426_144113.JPG

Ga jij ook zo'n lijst maken? Wie ga jij in de spotlights zetten? Heeel leuk als je het resultaat wil delen, en Viva la Mama noemt op je feed of in je stories op Facebook of Instagram. 

Volg de reacties hier: 

https://www.facebook.com/vivalamama.nl

https://www.instagram.com/viva.la.mama.evelien

Ik ben heel benieuwd!

 

Tags:

Creatief

Gerelateerde berichten

Speelgoedwerkbankje voor k...
Mijn School & Pasfotoboek,...
Bundel je foto's in een pr...
Traktatiefeestje voor Milou