De lancering!

Door Evelien 01 april 2019

"OMG, I did it!!"

 

_20190330_104327.JPG

 

 

Lieve lezers, 

Dat was mijn gevoel, vrijdag 15 maart om 11.30 uur, in Eindhoven. Daar zat ik, samen met mijn man, aan een bureau met een hele aardige medewerkster van de Kamer van Koophandel. De tijd waarop ik mijn handtekening zette onder Viva la Mama! Een spannend nieuw hoofdstuk in mijn leven en dat van mijn man en kids. Want vanaf die dag was en ben ik ondernemer en kan ik mijn plannen officieel maken. En kan ik met trots vandaag, op deze 1 Aprilgrap dag, mijn website lanceren!

_20190330_124236.JPG

 

DSC_0041.JPG

 

 

Ik bruis van enthousiasme en energie, maar ook wel van spanning en onzekerheid. Ik heb er enorm veel zin in om allerlei inspiratie met jullie te gaan delen. Fantastisch dat ik deze week gelijk met een aantal supertoffe bedrijven mag openen! Dat zij nu al vertrouwen hebben in een samenwerking is te gek.

 

_20190312_182520.JPG

 

Nog even terug naar die 15 maart. Want wat doe je als je met je map vol JOU bedrijfspapieren naar buiten loopt? Nou, "deze mijlpaal vieren uiteraard" zei manlief. Want in het leven moet je zelf de slingers ophangen en geen mooie momenten zoeken, maar het moment mooi maken.

 DSC_0045.JPG

 

Dat deden we met een heerlijke lunch bij Restaurant Welp in Eindhoven, echt een dikke aanrader!! Chapeau voor het gezellige sfeertje en heerlijke eten daar! Voor degene die Eindhoven kennen, we liepen na een leuk gesprek bij Shoots&More (daar later meer over op de blog!!) de kleine Berg in en kwamen toen per toeval op de hoek dit Stadsrestaurant tegen. Denk dat het zo moest zijn. Ze hadden heerlijke Cava koud staan, we hebben samen geproost en over vanalles gebrainstormd.

 DSC_0039.JPG

En zo geschiedde, dat ik nu op deze mooie dag mag zeggen, lieve lezers veel plezier met inspiratie opdoen bij Viva la Mama!

 

Tags:

Ervaringen

Gerelateerde berichten

Voorstelblog van de mama a...
Bijzonder boek, Florian is...
Fotoshoot Ik ben gewoon ik...
Meet this Mom: Willeke Mie...